Kategorier

Gjestebok

Velkommen til vår gjestebok! Her kan du legge igjen en hilsen til oss. Bruk skjemaet nederst på siden for å skrive. 🙂

Nyeste innlegg kommer nederst!

Gå direkte til skjemaet

53 svar på “Gjestebok”

Må stadig innom gapoy.com
Nå er gårdshistoriesidene på godfjord.no oppdatert med eiere i 1950. Sidene oppdateres stadig.

Hei alle sammen, kjempeflotte sider dette her. Det er nå 7 år siden sist jeg og Skipper Larsen var på øya, så det er jo litt vemodig. Har grodd fast her nede på sørlandet og trives stort. Men man vet jo aldri, plutselig blir det liv i forsamlingshuset en dag…. Eiendommen blir nok desverre ikke ivaretatt slik den burde. Ha en fin sommer i nord og ta godt vare på øya.

Hello Gapoya, to Uncle Kjell and Aunt Karen. The website and pictures of Gapoya are beautiful!

I wish I was on the island with all of you! Have a great summer.

Love
Torry

En hilsen til Karin og Kjell på Gapøy, nå har jeg sett flotte bilder. Vi drar nordover i år, Vesterålen er målet. Håper vi en gang kan komme til Gapøy også. God sommer til alle der nord!

Hei onkel Kjell og tante Karin og resten av Pettersen-folka!
Flott side med vakre bilder.
Vi fikk veldig lyst til å ta oss en tur oppover, men det får bli en annen gang.
Skal vise siden til mamma neste gang de er på besøk.
Ha en fortsatt fin sommer.

Klem fra Kjersti og resten av flokken

Sitter her å får ikke sove , dette må være Karin Pettersen min kusine , syntes å huske at mannen din heter Kjell, som du ser har jeg blogg , hvis det er du Karin send meg noen ord på bloggen , jeg er også på Facebook , håper det er du , jeg heter Marcussen til etternavn.

Ja Nelly Marie, vi er nok kusiner. Vi holder til på Gapøy hele sommeren,men bor fortsatt på Fauske. Jeg har ikke blogg,og er ikke på facebook. du har vel en e-post adresse.

Kjøre Karin og Kjell.

Nå har vi sittet og sett på bilder fra Gapøy og det var litt vemodig
Vi ønsker dere fortsatt god sommer både på Fauske og på Gapøy.

Hilsen fra Nynne og Jan

Hei på dere. Har tittet på de nye sidene og mimret tilbake til alle de gangene man sprang «sjy-veien» for noen år siden. Flotte sider og fine bilder.

Egil

Hei!
Har hatt utsikt mot Gapøya i hele min oppvekst.
Kommer fra Utstrand og har dessverre vært bare noen få ganger iland på Gapøya.
Var på klassetur der på slutten av 70-tallet fordi ei klassevenninne kom derifra.
Det er et vakkert sted og jeg har noen få bilder som er tatt på den turen liggende dessverre i en skuff. Kan få dem scannet og lagt til billedgalleriet hvis dere vil. Bare ta kontakt hvis det er ønskelig.
Hilsen fra en kvæfjæring i Lofoten, Evelyn Fredriksen :):)

Hilser til alle på Gapøya.
Holder på å skrive litt om strømmen til Gapøya, det ligger på http://www.godfjord.no/elverk/gapoy_elkraft.html . Denne siden oppdateres fortløpende.
Det er nok litt vel urealistisk med fast strøm på Gapøya igjen, men uansett kan man nok se litt på hvordan det hadde latt seg gjennomføre, og kostnadene med det. Et såkalt forprosjekt. Er det noen som har opplysninger som er til nytte, send meg en epost. Trenger også oversikt over dybdeforhold/sjøbunn i aktuell trase der den gamle kabelen ligger.
Vet ikke om det er mulig å få tilskudd/offentlig finansiering (statlig), men da må vinklingen være at hensikten er å ta vare på bygningene på Gapøya i vernesammenheng.

Hei Øyvind. Det er en fin og enkel hjemmeside du har laget her. Det er positivt at den er enkel, fordi det blir så oversiktlig for dem som besøker siden.

Fin hjemmeside og med en sånn kjempeflott natur i Godfjorden er det nødt til å bli bra!! 🙂

Ønsker dere alle fra Gapøya en fargerik høst.

Hilsen fra Karianne Mikalsen, Bekkestua.

Hei på dere alle som «tillhører» på Gapøya!
Jeg fikk tips omå ta n titt på hjemmesiden her av Yvonne Fjeld!
Den var virkelig verdt å ta en titt på! Det er å absolutt en vakker perle, eller som det står på melkesjokoladen… ET VAKKERT STYKKE NORGE!
En virkelig flott hjemmeside!
Takk for titten.

Så bra det er blitt.Det gikk noen dager før jeg fikk inn bildene, men nå er det topp. Vi sitter omtrent hver dag og snakker om neste sesong på øya vår, det er så mange fantastiske minner. Vi håper at vi er noe mere mobil neste sommer. Håper også at butikken er åpen og at jeg kommer meg ned dit. Folk rundt omkring skulle bare sett den flotte øya vår.
Klem til Gapøyværingene fra Karin og Kjell.

Hei.
Jeg prøvde å sende de fotografiene fra den skoleturen på Gapøya jeg fortalte om i første gjestebokinnlegg, men det lyktes ikke fordi det kom opp en feilmelding om at e-postadressen deres ikke er gyldig(den som man kan sende foto til)
Kan dere sende svar til meg om hvordan jeg skal få sendt de bildene til websiden deres?
Hilsen fra Evelyn Fredriksen

Takk for en hyggelig titt. Undertegnede er født og bor på Andøya. Jeg er interessert i lokalhistorie og synes det initiativ som her er vist for å la etterslekt og andre få «del» i historia til våre forfedre gjennom bilder og tekst er særdeles prisverdig (og ikke minst viktig). All ære til initiativtakerne og lykke til i fortsettelsen,

Så bra at vi kan se bildene fra 2007. Herlig det Øyvind. Fikk melding fra Harald i kveld, han er vel hjemme i morgen. Vi snakkes.

Ser at det er få som er inne på gjesteboka, håper at flere av dere som har tilknytning til øya kan legge inn en hilsning. Kjell og jeg sitter bare og venter til det skal bli tid for å dra til øya vår.

Hei på dere sommerbeboere av Gapøya. Nå har Ola og jeg sett på bildene og ønsket oss tilbake. Det er snart en «mannsalder» siden vi var derute, men vi snakker ofte om Gapøya og den tiden vi var på besøk der. Skulle ønske at det ikke var så langt å reise for å komme dit. Håper dere får mange slike somre derute som dere hadde ifor. Hilsen to utflyttede tromsværinger, Martha og Ola

Det er artig at det er laget en egen hjemmeside for Gapøya. Jeg er fra Kvæfjord og har mange gode minner fra Gapøya. Jeg ser at Evelyn Fredriksen skriver i gjesteboka. Hennes far, kunstner og fisker, Petter Berner Fredriksen, Utstrand – kjente farevannet rundt Gapøya som sin egen bukselomme. Han kunne alle fiskeplassene, og når han og jeg var ute for å dra «koking» var vi ofte på land på nordsida av øya. For mange år siden var jeg også på besøk i det gamle Kind huset. En koselig eiendom. I det hele har Gapøya noe av det vakreste kulturlandskap jeg kjenner. En god påske til alle på denne sida!

MVH
Arne Gilleberg

Hei gamle bygdefolk ute i sundet. Ser at Gapøya har egen side. Artig. Kan huske at elektrisiteten kom til øya og har vært iland mange ganger på denne nostalgiske perle. Ser og at kjenninger fra fjern og nær gjester sida. Flott tiltak i vår sentraliserte verden. Stå på.

Hallo Gapøyværinger.
Mandag kjører vi til Harstad, og senere i uken blir det Gapøytur. Gleder oss til enda en sesong der ute. Vi sees.
Karin og Kjell.

Ser dessverre at det er liten aktivitet her. Vi på Fauske vil ønske alle Gapøyværinger en riktig god jul, og vi håper at vi alle får en god Gapøysommer i 2009. Gleder oss til å treffe dere alle.

Hei!

Kom over den flotte hjemmesiden ved søk på nettet.

Har gjennom min mor Elsa Marie Pettersen (f. Andersson i Narvik 20.03.1931) slekt på Gapøy som jeg gjerne skulle vite mere om. Det jeg har nøstet opp av slekt i relasjon til Gapøy/Kvæfjord er sålangt (med forbehold om korrekthet):

Mormor: Marie Nilsine Pedersen (senere gift Andersson i Narvik) f. 26.08.1895, Gapøy (hun hadde to døtre hvorav den ene min mor og den andre ukjent for min mor – født før hun giftet seg med min morfar Emil Andersson – mener å vite at hun het Margit).

Oldefar: Johan Peter Pedersen f. 26.09.1872
Oldemor: Marianne Nilsine Nilsdatter f. 1869.
Tippoldefar: Peder Mathias Jensen f. 28.10.1845, Gapøy
Tippoldemor: Juliette Karoline Olsdatter f. 24.08.1850
Tippoldefar: Niels Martinius Jensen f. 26.06.1838
Tippoldemor: Marith Caroline Hartviksdatter f. 23.06.1837
TippTippoldefar: Jens Andreas Pedersen f. 01.03.1814, Gapøy
TippTippoldemor: Pernille Pedersdatter f. 1811.
TippTippoldefar: Ole Jensen f. 1818 (Værdal)
TippTippoldemor: Olina Maria Larsdatter f. 22.07.1822
TippTippoldefar: Jens Jørgensen f. 19.01.1897
TippTippoldemor: Nille Nilsdatter f. 27.05.1795
TippTippoldefar: Hartvig Monsen f. 08.03.1807
TippTippoldemor: Margrete Jørgensdatter død 1841 (Namdalen)
Tippx3: Peder Andreas Jensen f. 25.06.1783, Gapøy
Tippx3: Maren Nilsine Nilsdatter f. 1784
Tippx3: Lars Olsen f. 19.01.1797
Tippx3: Anna Margrete Nilsdatter f. 1794
Tippx3: Jørgen Nilsen f. 1762
Tippx3: Kristin Jensdatter f.1764.
Tippx3: Salig Nils Hansen
Tippx4: Jens (?) Andersen f. 1747, Gapøy
Tippx4: Marith Pedersdatter f. f. 1757.

Mange plasser i Kvæfjord er representert foruten Gapøy: Gåre, Skår, Holand, Reinstad, Straumen, Dale, Refsnes, Utstrand, Haug og Lille Fauskevåg.

Kanskje noen med tilknytning til Gapøy kan hjelpe meg i kartleggingen?

Setter pris på respons!

Hei. Det kan se ut som om vi er firmenninger da vi har samme tippoldeforeldre i Nils Martinus Jensen og Marith Caroline Hartviksdatter.

Vennlig hilsen Anne Lise

Det var moro å lese om Gapøy i Kveålen for mai 09,likeledes å se at det er blitt ei egen hjemmeside.Min avdøde mor fortalte mye om Gapøya i oppveksten min på Borkenes.Hun var niese av Bernhard Kinn og hadde hatt mye moro på Gapøya i sin oppvekst.

Hei Øyvind.

Ja her har du gjort en bra jobb. Virkelig en bra side har det blitt. Hærlig å både lese og drømme seg bort i flotte bilder.
Får håpe det lar seg gjøre å ta en tur til øya iløpet av 2010.

Mvh; Ketil J.Kristiansen.

hey
i saw beautiful pictures of the island but i did not see (harolds house)and so many other houses and also it is a very nice place this summer i will visit you and take lot of pictures and put on the website because the present website who ever made is not good and he needs to take photography lessons and when i come i can teach him how to take pictures so untill then i will see u this summer and i wish to make the website beautiful because it is a beautiful place and convey my regards to you and your family until then see you bye now.
from don

Hei
Sender en hilsen fra snøkavet i de store skoger på Østlandet. Det går mot vår og nå kribler det etter å komme seg nordover og ut til paradisøya. Det blir desverre ingen maitur på oss i år, da jente nr. 4 er ventet ca.8 juni, men vi håper å få kommet senere på sommeren.
Storfiskeren, Kenneth, har våknet fra og klør etter å sette kveiteliner og flyndregarn.
Romanserien, med Gapøy som kullisser, er godt i gang og er planlagt til lansering neste år. Det blir spennende.

Hilsen fra Yvonne

Hei Gapøyfolk! Nu ser vi virkelig frem til sommeren og et besøk på Gapøy.
Håper at alle er friske og raske og at det blir mye aktivitet på øya i sommer.

Hilsen Anne med familie.

Har vaert inne aa tittet paa bilder fra Gapoya. Kjempe morsomt, sakker om at jeg ikke har vaert der paa nesten et halvt hundre aar! Ja, det var morsomt aa se hvor flott dere har det der ute!!! Kos dere og saa haaper jeg dere og vi(lengre syd) faar en super sommer!!!
Klemmer fra
Ann-Karin (Lille-Gull)

Endelig vår igjen og sola skinner. Håpe det blir sånn imårra også når vi skal dra avgårde for å leite måsegg på Gapøyholman. Æ og fadern skal sitte på med Reinhardt og Lita ut til holmene.

Hei. Var på Gapøya lørdag den 2 oktober i et nydelig vær. Min kone Brit Ester Kiil, f. Voktor, og æ har bygd hytte på Austerlandet i Godfjorden, og fikk etterhvert vite at Brit`s oldemor, Teonore Nilsine Mathiasdatter kom fra Gapøya. Det ga jo øya nye dimensjoner for oss. Brit hadde søkenbarntreff på hytta for et par år siden, og da dro alle til Gapøya for å gjøre seg litt bedre kjent med sin forhistorie. Veldig flott og trivelig var det å besøke øya. Vi kommer snart tilbake. Hilsen Kai Kiil, Stokmarknes

Det skjer lite på gjesteboka. Ønsker alle Gapøyværinger en vel overstått jul, og alt godt i det nye året. Satser på at vi treffes der ute selv om Kjell er i dårlig form. Vi var i Bodø hos Anne og fam. på julaften, men kjørte hjem om kvelden. I går var de her på pinnekjøtt.

Hei. Har akkurat funnet ut at min fafars far, Paul Olsen f.1848 og familien bakover er fra øya! Bor i Fredrikstad, men kommer til sommeren oppover for å se øya der alt startet.

Lasse

Hei, skrev feil i tidligere kommentar. Navnet skal være Olaf Paulsen. Det var hans far igjen som het Paul Olsen.

Lasse

– Vi har kommet til et punkt der vi alle må tenke og handle miljø hver dag både på jobb og i privatlivet! På 1000ting.net finner du noen av de viktigste og beste miljøtipsene som er å oppdrive på menyen VIKTIGE MILJØTIPS! Mange av tipsene er også veldig gode økonomiske tips, og overførbare til næringslivet. Bry deg om miljøet du også..

Someone necessarily help to make seriously articles I’d state. This is the very first time I frequented your website page and up to now? I surprised with the research you made to create this particular publish extraordinary. Fantastic process! dcdbceeckedk

Lidya Finance-firmaet gir økonomisk bistand til enkeltpersoner og juridiske personer, så vel som selskaper fra 5 000 euro til 1 000 000,00 euro, euro eller mer til en svært lav rente som 3 % rente årlig med en tilbakebetalingstid på 5 år til maksimalt 20 år.

Vennligst kontakt oss på e-post.
E-post: lidyafinance9@gmail.com
http://www.lidya.info
Whatsapp-telefon: +1 (216) 541-1721

Lånetilbud på 3 %

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s